10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportNicolae Bănicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menită să protejeze...

Nicolae Bănicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menită să protejeze partidul

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu a declarat, duminică, că decizia luată de Victor Ponta este menită să protejeze Partidul Social Democrat.

”Decizia lui Victor Ponta este una menită să protejeze partidul. Vorbim despre o prelungire a interimatului, nu despre o demisie a lui Victor Ponta PSD trebuie să continue să se ocupe în această perioadă de guvernare, că prioritate zero. Sunt rezultate foarte bune care trebuie aparate și am încredere în forțele lui Victor Ponta, că premier. În același timp, în PSD nu avem de ce să discutăm despre un Congres. Victor Ponta nu a demisionat. Este vorba de o prelungire a interimatului, menită să protejeze partidul. Nu poate există un Congres până la clarificarea situației din Justiție a lui Victor Ponta”, a declarat Bănicioiu. 

Citește și: Primele REACȚII ale politicienilor, după DEMISIA lui Victor Ponta de la șefia PSD

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de „a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere“ în PSD până în momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie. Decizia a fost anunţată în contextul în care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după ce câteva săptămâni a evitat să se vadă cu procurorii, alegând să plece în Turcia pentru o operație care putea fi realizată și în România.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă