9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNeymar și Danilo, în echipa Braziliei împotriva Coreei de Sud

Neymar și Danilo, în echipa Braziliei împotriva Coreei de Sud

Atacantul brazilian Neymar va fi titular în meciul cu Coreea de Sud din optimile de finală ale Cupei Mondiale, luni, după ce s-a recuperat după o accidentare la gleznă.

Fundașul Danilo a fost, de asemenea, declarat apt de joc și va începe pe partea stângă a apărării, deoarece atât Alex Sandro, cât și Alex Telles au fost excluși din cauza unor accidentări, scrie Reuters.

Atât Neymar, cât și Danilo au suferit accidentări la gleznă în meciul de deschidere al Braziliei, câștigat cu 2-0 în fața Serbiei, ceea ce a însemnat că au lipsit de la victoria cu 1-0 în fața Elveției și de la înfrângerea cu 1-0 în fața Camerunului, când selecționerul Tite și-a rotit echipa pentru a păstra majoritatea jucătorilor săi cheie proaspeți.

Fundașul central Eder Militao, care l-a înlocuit pe Danilo pe postul de fundaș dreapta împotriva Elveției, va juca împotriva Coreei de Sud în același rol.

Selecționerul Coreei de Sud, Paulo Bento, a făcut două schimbări în 11-le de start, înlocuindu-i pe Kwon Kyung-won și Lee Kang-in cu fundașul Kim Min-jae și cu atacantul Hwang Hee-chan, care a fost eroul revenirii cu 2-1 în fața Portugaliei. A intrat în teren și a înscris golul victoriei în prelungiri.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă