25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Nastase si Vacaroiu sacrifica imaginea Romaniei

Parlamentarii trimisi de PD ca observatori in Legislativul european acuza si ei PSD ca sacrifica integrarea Romaniei in UE „de dragul pastrarii in functie a lui Nastase si Vacaroiu”. Potrivit deputatului democrat Roberta Anastase, ca urmare a sesizarilor trimise de PSD la grupul socialistilor europeni (PES), s-au format in interiorul acestui grup opinii conform carora in Romania exista instabilitate politica. „Exista semnale la nivelul socialistilor europeni, date la solicitarea PSD, ca in Romania ar fi instabilitate politica. Demersurile PSD nu vor avea efecte, insa ar putea crea o umbra asupra Romaniei”, a declarat Roberta Anastase.
Potrivit precizarilor facute de aceasta, deranjati de faptul ca actuala putere incearca sa-i schimbe din functiile de presedinti ai celor doua Camere ale Parlamentului pe Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, liderii PSD s-au plans colegilor socialisti din Parlamentul European ca in Romania exista instabilitate politica.
In opinia euroobservatorilor PD, acest demers nu va afecta integrarea tarii noastre in UE, intrucat, de fapt, majoritatea parlamentarilor europeni nu inteleg, totusi, cum de este posibil ca Senatul si Camera Deputatilor sa fie conduse de opozitie.

Ultima oră
Pe aceeași temă