NASCAR amână încă cinci curse

Organizatorii campionatului automobilistic american NASCAR au amânat încă cinci curse, luni, din cauza pandemiei de coronavirus, dar intenţionează să le reprogrameze şi să nu renunţe la niciuna din cele 36 curse din calendar.

Share

Rl online 0 comentarii

17.03.2020 - 11:00

S-a ajuns la şapte curse amânate de NASCAR, deocamdată, după cele de la Atlanta, din 8 martie, şi de la Homestead (Florida), din 15 martie.

NASCAR a amânat cele cinci curse ca urmare a recomandării Centrului de Control şi Prevenire a Bolilor din weekend de a anula evenimentele cu mai mult de 50 persoane pentru următoarele opt săptămâni pe teritoriul SUA.

NASCAR speră în reluarea campionatului său pe 3 mai, cu cursa de la Martinsville, din Virginia, în timp ce ultima ar urma să se desfăşoare pe 8 noiembrie: ''Sănătatea fanilor, a industriei şi a comunităţilor unde concurăm este principala noastră prioritate, astfel că în concordanţă cu ultimele recomandări, NASCAR a amânat toate cursele până pe 3 mai, dar plănuieşte să revină cu cursa de la Martinsville. Intenţionăm să menţinem toate cele 36 de curse din acest sezon, reprogramările urmând să fie stabilite în curând în timp ce vom continua să monitorizăm situaţia cu atenţie în strânsă legătură cu instituţiile de sănătate publică şi experţii medicali''.

Comentarii