21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSportNaomi Osaka a fost eliminată de la Australian Open

Naomi Osaka a fost eliminată de la Australian Open

Campioana în apărare, Naomi Osaka, a fost eliminată de la Australian Open de americanca Amanda Anisimova. Numărul 60 mondial, Anisimova, a salvat două puncte de meci și își continuă forma impresionantă în acest sezon.

Naomi Osaka a fost eliminată de la Australian Open

Osaka, campioană de două ori la Australian Open, s-a confruntat în meciul de vineri cu americanca Amanda Anisimova. Numărul 60 mondial a câștigat cu al treilea set, într-un scor de 4- 6 6-3 7-6 (10-5), eliminând-o pe Osaka de la Australian Open.

„Sunt fără cuvinte, îmi place enorm să joc în fața voastră în Melbourne. Sincer, este atât de distractiv”, a spus Anisimova publicului după meci.

Prima întâlnire dintre cele două jucătoare a produs un meci spectaculos. Anisimova urmează să se confrunte acum cu dubla campioană de Grand Slam, Ash Barty, pentru un loc în sferturile de finală.

Osaka trecuse cu ușurință prin meciurile ei din turul anterior la Melbourne săptămâna aceasta. Cele două au făcut schimb de lovituri puternice de la linia de bază, dar Osaka nu a reușit să valorifice pe deplin punctele de meci.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă