20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportMISS PARLAMENT. De ce vrea Alin Popoviciu concurs de frumuseţe în politica...

MISS PARLAMENT. De ce vrea Alin Popoviciu concurs de frumuseţe în politica românească

Deputatul PDL Alin Popoviciu a anunţat că intenţionează să organizeze un concurs de frumuseţe pentru colegele sale din Parlament, care să se numească „Miss Parlament”, transmite publicaţia locală Ora de Timiş.

„În ziare şi la televiziuni există o dispută permanentă despre cine este cea mai frumoasă, cea mai sexy femeie din Parlament, iar în Legislativul 2012-2016 nu sunt deloc puţine femei care să merite acest titlu. Prin iniţiativa Miss Parlament vrem să clarificăm situaţia”, a declarat Popoviciu pentru România Liberă.

Popoviciu a declarat că ideea concursului i-a venit într-o seară, în timp ce discuta cu alţi colegi parlamentari şi nu au reuşit să o identifice pe cea mai frumoasă femeie din Parlament. Astfel, deputatul şi-ar dori ca parlamentarii să decidă, în septembrie, care femei din Legislativ merită titlurile de „cea mai frumoasă”, „cea mai bine îmbrăcată”, „cea mai populară” şi „cea mai activă”. 

Deputatul a mai spus jurnaliştilor de la România Liberă că Miss Parlament nu va fi un concurs obişnuit de miss, cu costume de baie şi rochii de seară, ci va presupune completarea unor formulare cu patru sau cinci întrebări.

„Nu m-am gândit pe cine aş vota, dar aş alege dintre doamnele frumoase din PDL, evident! Din patru premii, PDL trebuie să ia cel puţin două, pentru că stăm foarte bine la doamne frumoase şi deştepte”, a adăugat deputatul.

Printre propunerile deputaţilor pentru titlul de „Miss Parlament” se află Elena Udrea (PDL), Roberta Anastase (PDL), Alina Gorghiu (PNL), Raluca Turcan (PNL) şi Cătălina Ştefănescu (PSD).

Citeşte şi Băuturile acidulate, INTERZISE copiilor sub 18 ani – propunere legislativă PDL

O altă iniţiativă mediatizată a deputatului PDL a fost interzicerea vrăjitoriei, iar practicantele acesteia să fie pasibile de închisoare de la 3 la 15 ani pentru înşelăciune. După războiul împotriva vrăjitoarelor şi ghicitoarelor, Alin Popoviciu a propus interzicerea vânzării de băuturi carbogazoase pentru minorii sub 18 ani.

Cele mai citite

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...

Florin Tănase, surprins de rezultatul cu RFS: „Nu mă așteptam la un scor așa mare, dar e meritat”

FCSB a obținut o victorie clară cu 4-1 în fața letonilor de la RFS, în primul meci din faza grupelor Europa League, o performanță...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă