31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportMinistrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: Legea salarizării va intra în vigoare de...

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: Legea salarizării va intra în vigoare de la 1 iulie sau 1 august dacă preşedintele Iohannis nu o promulgă

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, la finalul şedinţei Comisiei de Muncă, faptul că dacă preşedintele Klaus Iohannis va retrimite legea salarizării bugetare în Parlament proiectul de lege va intra în vigoare fie la data de 1 iulie, dacă Legislativul „se va mişca suficient de repede”, fie cu data de 1 august, potrivit Mediafax.

„Ce plan de rezervă ar putea să fie, dacă preşedintele este nemulţumit şi o întoarce (în Parlament-n.r.)? Eu sper că Parlamentul României se va mişca suficient de repede să o treacă din nou prin comisii şi prin plen ca să putem să o adoptăm de la 1 iulie. Dacă nu se poate adopta de la 1 iulie o să intre în vigoare cu data de 1 august, dar eu sper să nu fie cazul”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, la finalul şedinţei Comisiei de Muncă.

Ministrul Muncii a afirmat că nu ştie ce nemulţumiri ar putea avea Klaus Iohannis pentru a întoarce legea în Parlament.

„Chiar nu ştiu care ar putea să fie nemulţumirea preşedintelui Klaus Iohannis pentru că din câte am înţeles s-a manifestat în legătură cu administraţia publică locală Ori, tot ce înseamnă organizaţii profesionale ale primariilor, preşedinţilor de Consilii judeţene, absolut toată lumea în unanimitate a votat ca să se facă această descentralizare”, a spus Olguţa Vasilescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă