10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportMihai Sturzu, atac la Elena Băsescu: Stă prost cu adevărul

Mihai Sturzu, atac la Elena Băsescu: Stă prost cu adevărul

Deputatul PSD Mihai Sturzu a comentat, luni, pe pagina sa de Facebook, că Elena Băsescu ”stă prost cu adevărul”, după ce fiica preşedintelui a scris pe blogul personal că Sturzu va primi 140.000 de euro de la TVR, pentru o emisiune ce va apărea în grila programului public.

”Am observat astăzi că doamna EBA stă prost nu numai cu limba română, ci şi cu adevărul. Minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă şi de partidul din care face parte”, a spus Sturzu, anunţând că nu are niciun contract cu TVR.

Citeşte şi: Mihai Sturzu a fost ales preşedintele TSD

Preşedintele Tineretului Social-Democrat a precizat, însă, că ceilalţi doi colegi din trupa Hi-Q au o emisiune la TVR 2, iar el merge ”din când în când” la respectivul program televizat pentru ca ”presa tabloidă să nu scrie că trupa Hi-Q s-a destrămat”.

”Sunt alături de colegii mei din loialitate faţă de ei şi din respect pentru fanii trupei Hi-Q (…) Neavând contract cu TVR-ul, habar nu aveam despre ce sumă e vorba şi m-am mirat şi eu când am văzut 140.000 de euro. L-am întrebat pe Florin câţi bani primesc pentru emisune. Fiţi atenţi: Dana şi Florin (prezentatori), trei muzicieni instrumentişti (bandul emisiunii), un sunetist şi doi tehnicieni plus echipamentul de sonorizare = 2.600 euro/editie. În total, opt oameni”, a scris Sturzu pe Facebook.

Membru PSD a mai spus că se aştepta să fie criticat încă din ziua în care a intrat în politică.

”E păcat. Sunt un om corect, loial şi un partener pe viaţă pentru cei alături de care am crescut. Mă aştept ca doamna EBA să nici nu ştie să citească aceste cuvinte care exprimă valorile în care cred. Ştiu că disperarea «famigliei» care ne conduce e la cote maxime în ultimele zile (vezi creditul pentru terenul agricol din Călăraşi), dar asemnea atacuri nu sunt justificate de nimic”, a mai scris Sturzu.

Citeşte şi: Elena Băsescu: TVR e în faliment, dar va plăti 140.000 de euro unui parlamentar PSD

Europarlamentarul Elena Băsescu a scris, luni, pe blogul personal, că TVR nu are bani pentru a-şi păstra angajaţii şi emisiunile consacrate, dar îi va plăti membrului PSD Mihai Sturzu 140.000 de euro, pentru o emisiune ce va apărea pe postul public.

”Ce nu ştiu însă oamenii e că, în timp ce pentru programele importante nu se găsesc bani, sunt fonduri suficiente pentru cântăreţii PSD. Astfel, Mihai Sturzu, un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat (…), va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro. Aţi citit bine: un deputat PSD primeşte bani de la TVR ca să facă o emisiune de televiziune! Şi banii nu sunt deloc puţini: vreo 10.000 de euro pe emisiune”, a scris Elena Băsescu pe blog.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă