Meciul dintre Lazio și CFR Cluj va fi arbitrat de turcul Ali Palabiyik

Arbitrul turc Ali Palabiyik va conduce meciul dintre Lazio şi CFR Cluj, care va avea loc joi 28 noiembrie, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00, în Grupa E a Europa League.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.11.2019 - 15:09

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Serkan Olguncan şi Cem Satman, iar al patrulea oficial va fi Mete Kalkavan.

Născut în 1981, Ali Palabiyik este arbitru internaţional din 2015 şi a condus meciul câştigat de selecţionata de tineret a României cu 2-1 în Portugalia, pe 7 septembrie 2018, succes decisiv în calificarea tricolorilor la Campionatul European Under-21 de anul acesta. Atunci, Palabiyik a arătat două cartonaşe roşii jucătorilor români şi a acordat un penalty lusitanilor, apărat de portarul Ionuţ Radu.

Palabiyik a arbitrat-o şi pe Lazio în Europa League, meciul cu Vitesse Arnhem încheindu-se la egalitate, 1-1, la Roma, pe 23 noiembrie 2017.

CFR Cluj are nevoie de un punct în ultimele două partide, cu Lazio şi cu Celtic (la Cluj-Napoca), pentru a se califica în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Lazio e obligată să câştige ambele partide rămase, cu CFR şi Rennes pentru a spera la calificare.

În clasamentul grupei, Celtic ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de CFR Cluj, 9 puncte, Lazio, 3 puncte, Rennes, 1 punct.

Comentarii