14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMason Greenwood: Poliția l-a arestat pe atacantul lui Man Utd pentru viol...

Mason Greenwood: Poliția l-a arestat pe atacantul lui Man Utd pentru viol și vătămare corporală gravă

Mason Greenwood în arest preventiv în urma acuzațiilor pentru viol, a confirmat astăzi poliția. Atacantul lui Man Utd, în vârstă de 20 de ani, așteaptă în continuare să își afle soarta după ce a fost reținut sub suspiciunea de viol, agresiune și amenințare cu moartea, notează The Sun.

Poliția din Greater Manchester a confirmat că o audiere a avut loc ieri și că Greenwood va rămâne pe cauțiune.

“În urma unei audieri ieri (joi 23 iunie 2022), un bărbat în vârstă de 20 de ani arestat sub suspiciunea de viol, agresiune și amenințări cu moartea duminică 30 ianuarie 2022 s-a decis ca acea cauține să rămână aciivă. Deoarece rezultatul revizuirii cauțiunii nu are niciun impact asupra progresului investigațiilor, Poliția Greater Manchester nu va furniza alte actualizări în legătură cu acest caz până când suspectul nu va fi acuzat sau eliberat”.

Greenwood a petrecut trei nopți în arest preventiv după ce poliția a dat buzna la locuința sa din Bowdon, Greater Manchester, în ianuarie.

El a fost eliberat pe cauțiune la 2 februarie și de atunci a păstrat un profil relativ scăzut.

Atacantul rămâne suspendat de Utd, dar își primește în continuare salariul de 75.000 de lire sterline pe săptămână, până la aflarea rezultatului oricărei proceduri penale.

Anterior, clubul a fost nevoit să publice o declarație prin care a confirmat că nu s-a schimbat nimic în statutul lui Greenwood.

Inițial, Utd a declarat că “nu aprobă violența de niciun fel”, dar ulterior l-a suspendat pe Greenwood după ce polițiștii au lansat o anchetă.

Dar unii fani au descoperit că jucătorul era încă vizibil pe site-ul clubului – ceea ce a dus la speculații că ar putea fi reintrodus.

În declarația celor de la Utd se arată astfel: “Nu a existat nicio schimbare în ceea ce privește statutul lui Mason. I-am eliminat profilul din aplicația clubului imediat după ce a fost eliminat din echipă în ianuarie. Acest lucru a fost pentru a-l elimina pe Mason din elementele interactive ale aplicației, cum ar fi predicțiile echipei etc. Cu toate acestea, profilul său nu a fost niciodată eliminat de pe site-ul web, deoarece el rămâne un jucător al lui Manchester United, deși nu face parte în prezent din echipă în timp ce se desfășoară procesul juridic”.

Arestat pentru viol

Greenwood a fost eliminat din FIFA 22, iar Nike și-a încheiat contractual de sponsorizare cu el.

Football Manager 2022 a confirmat, de asemenea, că nu va apărea după recenta actualizare pentru iarnă.

Toate mărfurile care poartă numele lui No11 au fost eliminate de pe site-ul oficial al Utd, iar coechipierii l-au unfollowed pe Instagram.

Cariera promițătoare a lui Greenwood pe plan intern și internațional este acum în pericol după arestarea sa.

El s-a alăturat echipei la vârsta de doar șase ani și a urcat în ierarhie pentru a obține un loc regulat în prima echipă.

În 2019, a devenit cel mai tânăr fotbalist care a jucat pentru Utd în Liga Campionilor, când a intrat pe teren la vârsta de 17 ani.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...

Accesorii pentru vestiare metalice de care pur și simplu o să te îndrăgostești

Accesorizarea conformă a vestiarului metalic poate salva bugetul și spațiul de depozitare. Vrei să afli cum? Sunt multe aspecte de luat în calcul în momentul...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă