19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportMănescu, nemulţumită de managerii privaţi

Mănescu, nemulţumită de managerii privaţi

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, s-a declarat total nemulţumită de rezultatele managerilor privaţi numiţi la companiile din subordine.

“Nu sunt multumita de managementul privat in general la nici o companie. Deci managementul trebuie sa gasească solutii, sa nu mai dea contracte preferential. Contractele sa nu mai avantajeze companiile competitoare de pe piata. Imi doresc ca managerii privati sa se concentreze cu precadere pe eficientizarea companiilo, sa gaseasca solutii sa faca companiile profitabile. Sa nu mai vina cu solutii de disponibilizari, de vanzari de vagoane”, a spus Ramona Mănescu, la Realitatea TV.

Citeşte şi: Mănescu, nemulţumită de bugetul Ministerului Transporturilor

În ce priveşte privatizarea companiilor CFR Marfă şi CFR Călători, ministrul insistă că FMI nu impune vânzarea celor două companii.

“FMI cere rentabilizarea acestor companii. Modalitatea o alagem noi. Nu ne impune nimeni sa privatizam nimic. FMI a spus: vrem sa fiti rentabili”, a mai spus ministrul Transporturilor.

“Aceasta privatizare poate ca ar fi putut fi realizata, daca termenul nu ar fi fost atat de strans. A fost impus un termen atat de mic, de 60 de zile, cand trebuia sa fie gata totul incat a fost imposibil”, a adăugat Ramona Mănsescu.

Citeşte şi: Cât e sinecura la Transporturi: 2.000 de euro remuneraţie pe oră muncită lunar

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă