Gloriile fotbalului românesc la tribuna a II-a, iunie 2021, FOTO: Facebook

Mai multe locuri pentru români la tribuna oficială a Arenei Naționale. Cum a rezolvat UEFA problema

Federația Română de Fotbal a reacționat miercuri la controversele iscate de alocarea locurilor în Tribuna a II-a a pentru personalitățile fotbalului românesc. FRF anunță într-un comunicat că a obținut mărirea cotei de locuri și explică modalitatea de atribuire a acestora.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2021 - 20:55

Astfel, anunțul precizează: „Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA, s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România.”

FRF precizează că acest lucru este posibil începând cu partida de joi, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlalți parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt mai reduse față de meciul de deschidere.

Comunicatul FRF explică și modalitatea de atribuire a locurilor pentru invitați: „Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante și apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităților UEFA, orașului gazdă și federației gazdă.”

Conform FRF, pe data de 28 iunie va avea loc Adunarea Generală a forului de conducere al fotbalului românesc, în aceași zi cu optimea de finală ce se va juca pe Arena Națională. În acest context FRF a achiziționat bilete de categoria I pentru toți reprezentanții membrilor afiliați.

„Aceștia formează în fapt Federația Română de Fotbal, iar administrația FRF doar le-a facilitat prezența la un eveniment considerat de importanță națională și care nu se va repeta în viitorul apropiat. Așadar, este firească prezența în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeași zonă în care s-au cumpărat bilete și pentru foștii mari fotbaliști.”, se mai menționează în comunicat.

Comentarii