7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportLPF a decis performerii primei etape din play-off

LPF a decis performerii primei etape din play-off

Echipa ideală a primei runde din play-off şi play-out.

Portar
Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A ajuns la 551 de minute consecutive fără gol încasat. A strâns deja 96 de meciuri pe prima scenă în trei sezoane.

Fundaşi
Răzvan Popa (Politehnica Iaşi / 24 de ani) – O evoluţie impecabilă! A fost ca un zid în faţa atacurilor iniţiate de piteşteni.
Florin Ilie (UTA / 28 de ani) – S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezenţă tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – Din postura de căpitan, experimentatul fundaş al covăsnenilor şi-a dirijat excelent defensiva, care a bifat un nou meci fără gol încasat.

Mijlocaşi
Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 31 de ani) – A contribuit la două dintre golurile ardelenilor. S-a aflat la meciul cu numărul 200 în Liga 1.
Lukas Droppa (FC Voluntari / 31 de ani) – Mijlocaşul ilfovenilor şi-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.
Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) – A deschis drumul clujenilor spre a 20-a victorie din acest sezon cu un gol de generic, primul marcat din acţiune în ediţia curentă.
Denis Dumitraşcu (Chindia / 25 de ani) – A marcat al patrulea gol în ediţia curentă, toate reuşitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1.

Atacanţi
Ioan Hora (UTA / 32 de ani) – A înscris pentru a 56-a oară în principala competiţie internă, Viitorul fiind “victima” lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reuşit în duelurile cu dobrogenii.
Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) – Vârful târgoviştenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reuşită a sa în principala competiţie internă.
Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) – “Perla” liderului a înscris cu o execuţie prin care şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite. Este o mare speranţă a fotbalului românesc.

Antrenorul etapei
Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani -FOTO) – Şi-a impus stilul de joc ofensiv, iar asta se vede şi pe tabelă, 27 de goluri marcate în 2021, cele mai multe dintre toate competitoarele.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Camere video în școli pentru siguranța elevilor

Ligia Deca, ministrul Educației, susține că utilizarea camerelor video în școli va garanta siguranța elevilor. De altfel, instituțiile abilitate și persoanele autorizate vor avea...

Naționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației! Elevii lui Adrian Dulcea au ratat calificarea la EURO

Selecţionata României Under-19 a încheiat Turul de Elită al Campionatului European de fotbal cu o victorie cu 1-0 obținută în fața Croației, la Varazdin....

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...
Ultima oră
Pe aceeași temă