12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportLiviu Dragnea: Am fost asigurat că în două săptămâni se va prezenta...

Liviu Dragnea: Am fost asigurat că în două săptămâni se va prezenta draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al social-democraţilor, a declarat, joi, că în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu membrii Guvernului, ministrul Economiei l-a asigurat că, în două săptămâni, va veni cu draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la rândul său, că termenul pentru finalizarea acestui proiect este finalul trimestrului doi.

„La prima întâlnire cu Guvernul, domnul Mihai Tudose ne-a asigurat că în două săptămâni de zile vine cu draftul final al Fondului Suveran”, a declarat şeful PSD.

Premierul Sorin Grindeanu a ţinut să precizeze că acest proiect trebuie finalizat până la finalul trimestrului doi.

„După cum ştiţi, finalul trimestrului doi este termen pentru finalizare. Până atunci trebuiau făcute şi parcurse nişte etape, la fel ca la Legea salarizării. La finalul trimestrului doi trebuie, ca şi măsură, realizarea Fondului Suveran”, a subliniat Sorin Grindeanu. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă