20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalLiverpool încă este interesată de Carvalho

Liverpool încă este interesată de Carvalho

Managerul Jurgen Klopp spune că este nomral ca Liverpool să fie încă interesată să-l transfere pe Fabio Carvalho, scrie BBC.

Echipa părea pregătită să semneze cu tânărul de 19 ani, al cărui contract expiră în vară, pentru 8 milioane de lire sterline, dar deal-ul nu a putut fi finalizat înainte de termenul limită.

„Suntem în continuare interesați – ar fi o nebunie dacă nu am mai fi”, a spus Klopp.

Tânărul de 19 ani este un talent remarcabil, care a fost dorit și de Manchester United, Chelsea și Arsenal în timp ce era la Balham FC.

Şeful Fulham, Marco Silva, a declarat că, Carvalho, născut în Portugalia, care a fost convocat și la naționala de tineret a Angliei, este “foarte fericit” la Fulham, în ciuda faptului că înţelegerea nu a fost încheiată.

Fostul jucător de la Benfica, a marcat șapte goluri în 16 meciuri de ligă în acest sezon și ar fi rămas împrumutat la clubul din Londra, care urmărește promovarea, până la sfârșitul sezonului, chiar a picat transferul către Liverpool.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă