18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportAtletico Madrid a câștigat Europa League: A învins-o pe Olympique Marseille cu...

Atletico Madrid a câștigat Europa League: A învins-o pe Olympique Marseille cu 3-0

Griezmann a făcut dubla, în minutul 49. Căpitanul Gabi a stabilit scorul final, în minutul 89.

Trebuie menționat că Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, a fost suspendat pentru acest meci, el neputând sta pe banca tehnică a echipei. Grecul din atacul lui Marseille, Mitroglu, a ratat cea mai mare ocazie a francezilor în minutul 81, când a trimis în bară.

În minutul 32, Dimitri Payet de la Olympique Marseille s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi, fiind înlocuit de Maxime Lopez, și riscă să rateze Campionatul Mondial. El a fost îmbrăţişat de coechipierii săi, dar şi de Antoine Griezmann.

 

Fără să aibă vreun joc strălucit, tipic echipei lui Diego Simeone, suspendat și aflat în tribună, Atletico a deschis scorul în minutul 21.

O gafă colectivă în defensiva francezilor a adus mingea la Griezmann, care l-a executat pe Mandanda. Lucrurile s-au complicat și mai mult când Payet s-a accidentat și a fost schimbat în minutul 32.

Imediat după pauză Griezmann a mai lovit o dată, în minutul 49. Până la final OM a căutat să joace, să atace, dar fără nicio problemă la poarta spaniolilor. Gabi a închis tabela în minutul 89, iar Simeone n-a mai făcut decât să-i ofere două minute în finală și lui Torres, care i-a luat locul eroului Griezmann.

Echipele de start: 

Marseille: Mandanda – Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi – Sanson, Anguissa – Thauvin, Payet, Ocampos – Germain
Rezerve: Pele, Sakai, Kamara, Rolando, Mitroglou, N’Jie, Lopez

Atletico Madrid: Oblak – Vrsaljko, Giménez, Godín, Lucas – Gabi, Saúl, Koke, Correa – Griezmann, Diego Costa
Rezerve: Werner, Luis, Partey, Torres, Savic, Juanfran, Gameiro

 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă