3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSportLiderul social-democraţilor, Liviu Dragnea: Nimeni nu câștigă din escaladarea acestor proteste, nimeni...

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea: Nimeni nu câștigă din escaladarea acestor proteste, nimeni din România

Președintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că pentru România cele mai importante obiective sunt stabilitatea și liniștea și că nimeni din țara noastră nu câștigă din escaladarea protestelor din stradă.

"Celor care sunt în Piața Victoriei și celor care sunt la Cotroceni și președintelui Iohannis și colegilor mei le spun că cele mai importante în România sunt stabilitatea și liniștea. Nimeni nu câștigă din escaladarea acestor proteste, nimeni din România", a spus Dragnea la Antena 3, întrebat ce le transmite românilor care au ieșit în stradă.

Liderul PSD a menționat că din experiența ultimelor zile a învățat că, atunci când iei o decizie, comunicarea este cea mai importantă.

"Am luat aminte că, înainte de orice decizie, comunicarea este mai importantă decât decizia în sine. Sunt principiile democrației participative, care, din păcate, acum nu au fost respectate și pot genera astfel de revolte, pentru că dacă tu nu comunici și înainte foarte bine, și după și este o lipsă de comunicare, oamenii primesc informațiile de la adversari", a arătat Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că Guvernul Grindeanu nu își va da demisia chiar dacă oamenii au ieșit în stradă, pentru că "sunt alți români care au votat Guvernul și vor să se aplice programul de guvernare".

Cele mai citite

Aderarea României la Schengen nu va fi pe ordinea de zi a consiliului JAI de săptămâna viitoare

Aderarea României la spaţiul Schengen nu va fi pe ordinea de zi a şedinţei JAI de la începutul lunii decembrie, potrivit unor surse guvernamentale....

Volkswagen, furnizorul Vaticanului în materie de mașini electrice

Vaticanul a anunțat că, în cadrul unei acțiuni de reducere a emisiilor de carbon, va trece la mașini electrice, iar Volkswagen va fi furnizorul,...

Decizie de ultim moment a CCR. Parlamentarii își recuperează pensiile speciale

Curtea Constituţională a României a decis că indemnizaţia pentru limita de vârstă, până la abrogarea sa, era un drept legal acordat deputaţilor şi senatorilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă