15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportLiderul PMP, Traian Băsescu: Bineînţeles că Iohannis merge la Parlament pentru a-şi...

Liderul PMP, Traian Băsescu: Bineînţeles că Iohannis merge la Parlament pentru a-şi bifa victoria. Şi eu aş face la fel

PFostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat, luni, la un post de televiziune, că actualul şef e stat ”a jucat perfect cartea punerii la zid” a PSD, iar mesajul pe care îl va transmite, marţi, Parlamentului, reprezintă o consemnare a victoriei.

”Pesediştii aroganţi, ca întotdeauna. Ei sunt umili până când câştigă; după ce au câştigat, intervine aroganţa. Dragnea a crezut că toată lumea ea a lui şi că-i bărbatul numărul 1 al ţării. Corect sau incorect, (…) Iohannis a jucat ireproşabil cartea punerii la zid a PSD, a jucat perfect”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă Iohannis se duce marţi la Parlament pentru a-şi bifa victoria, Băsescu a răspuns: ”Bineînţeles! Şi eu aş face la fel.”

Liderul Partidului Mişcarea Populară a mărturisit că nu a participat la proteste fiindcă nu a vrut să inflameze situaţia.

”Faptul că li se strigă «La puşcărie» când Ponta cu liberalii adunau pe stadioane oameni care strigau «Băsescu la puşcărie» Dumnezeu nu bate cu parul. În 2011 au adus 50.000 de oameni în Capitală, iar Ponta striga ca un descreierat că jandarmii au glonţ pe ţeavă şi că vor să tragă în ei. Dincolo de nişte probleme personale pe care le am, am fost reţinut pentru că am trăit momente în care nişte ticăloşi de politicieni incitau minţind”, a spus Băsescu.


Citeşte şi: Preşedintele Klaus Iohannis se va adresa, marţi, Parlamentului: Modificările legislației penale inițiate de Guvern trebuie aduse în atenție și de la tribuna Legislativului

Preşedintele Klaus Iohannis va adresa, marţi, un mesaj în plenul Parlamentului României. Pe pagina sa de Facebook, şeful statului subliniază că “modificările Codurilor penale, care au generat o puternică reacție civică, trebuie aduse în atenție și de la tribuna Legislativului”.


 

 

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă