Leroy Sane s-ar putea transfera la Bayern Munchen

Leroy Sane, atacantul vedetă al clubului englez de fotbal Manchester City, va fi transferat la Bayern Munchen, a afirmat, miercuri, noul agent al jucătorului Damir Smoljan pentru publicaţia germană Sport Bild.

Share

Rl online 0 comentarii

16.04.2020 - 09:00

"Începând din acest moment, avem oficial mandatul agentului lui Leroy Sane şi putem negocia", a explicat Smoljan, directorul general al Lian Sports.

"FC Bayern este singurul club din Germania la care Leroy se poate gândi ca o viitoare etapă din cariera sa. El consideră că sunt întrunite acolo toate condiţiile pentru ca el să-şi realizeze obiectivul suprem: câştigarea Ligii Campionilor".

"Interesul lui FC Bayern pentru Sane nu este un secret, dar şi alte echipe mari din Europa ne-au contactat", a mai spus agentul jucătorului.

Internaţional german (21 selecţii, 5 goluri), Sane este la 24 de ani una din marile speranţe ale "Nationalmannschaft". El s-a aflat în centrul unui posibil transfer la Bayern la finalul sezonului trecut, dar s-a accidentat grav la un genunchi, iar discuţiile au intrat într-un con de umbră.

El a reluat antrenamentele şi a disputat un meci cu echipa de rezerve până în momentul în care competiţiile au fost întrerupte în luna martie din cauza coronavirusului.

Comentarii