8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportLegea pensiilor va fi adoptată tacit

Legea pensiilor va fi adoptată tacit

Şedinţa Senatului în care se dezbătea Legea sistemului unitar de pensii a fost suspendată, luni seară, din lipsă de cvorum, actul normativ urmând să fie adoptat tacit. Anterior, amendamentul la proiectul Legii privind sistemul unitar de pensii prin care se stabilea punctul de pensie la 45 la sută din salariu mediu brut pe economie fusese respins, motiv pentru care senatorii PSD s-au retras de la dezbateri.

Mediafax transmite că Senatul a respins, luni, cu 52 de voturi “împotrivă”, 51 “pentru” şi trei abţineri, un amendament deja admis de Comisia de muncă prin care se fixa la minimum 45% din salariul mediu brut pe economie a punctului de pensie.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă