19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportLazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, egal cu Bologna, 2-2

Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, egal cu Bologna, 2-2

Pentru adversara CFR Cluj în Liga Europa a marcat Immobile, în minutele 23 şi 39. Pentru Bologna au înscris Krejci ’21 şi Palacio ’31.

În minutul 88, Correa (Lazio) a ratat un penalti.

Lazio a rămas în inferioritate numerică în minutul 59, când a fost eliminat Lucas Leiva. 11 minute mai târziu a fost eliminat şi Medel, de la gazde.

Echipa lui Ştefan Radu a evoluat în următoarea formulă: Strakosha – Luiz Felipe (Bastos ‘61), Acerbi, Radu – Marusic, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic (Jony ‘80) – Correa, Immobile (Parolo ‘61).

Tot duminică, Fiorentina a învins cu 1-0 Udinese, AS Roma a remizat cu Cagliari, scor 1-1, şi Atalanta s-a impus cu 3-1 în confruntarea cu Lecce.

Partidele Torino – Napoli şi Inter Milano – Juventus au loc de asemenea duminică.

Lazio Roma joacă în aceeaşi grupă cu CFR Cluj în Liga Europa. Cele două echipe s-au întâlnit în 19 septembrie, la Cluj-Napoca, meci în care s-au impus gazdele, scor 2-1. Meciul retur va avea loc în data de 28 noiembrie, la Roma, conform News.ro.

Cele mai citite

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă