Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Klaus Iohannis, veste excelentă pentru sportivi! Când vor putea reîncepe cantonamentele

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că sportivii de performanţă vor putea reîncepe cantonamentele începând cu 15 mai, dar doar în condiţii foarte speciale, precizând că întrecerile sportive vor începe după o perioadă de pregătire.

Share

Rl online 0 comentarii

05.05.2020 - 11:00

 

"Este încă un aspect destul de important pe care l-aş menţiona pe scurt, care se referă la sportivi. Sportivii de performanţă vor putea, în condiţii foarte speciale, care vor fi detaliate de specialişti, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competiţiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire - deci, atenţie, pentru sportivii de performanţă. Bazele sportive nu se redeschid pentru amatori - atenţie, ca să nu fim greşit înţeleşi. Deci, cantonamentele, dar numai în condiţii speciale, pentru profesionişti", a declarat Iohannis.

În ceea ce priveşte sportul amator, preşedintele a afirmat că acesta va fi permis doar individual, rămânând în vigoare şi după 15 mai interdicţia întâlnirilor între mai mult de trei persoane.

"Este posibil să se iasă, de exemplu, pentru sport individual, pentru mers cu bicicleta în afara localităţii sau altele. Deci, sporturile individuale vor fi permise - atenţie, individuale! Rămâne restricţia că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de trei persoane. Asta se aplică, evident, şi atunci când mergem să facem mişcare în aer liber", a mai spus Klaus Iohannis.

Niciunul dintre loturile naţionale şi olimpice ale României nu au mai efectuat pregătiri centralizate de la jumătatea lunii martie, când Ministerul Tineretului şi Sportului a trimis o adresă către toate centrele sportive naţionale prin care cerea sportivilor să evacueze bazele în contextul pandemiei de coronavirus.

Comentarii