Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jucătorii lui Union Berlin renunță la salarii pe durata pandemiei

Clubul german de fotbal Union Berlin, locul 11 în Bundesliga, a anunţat că jucătorii primei echipe şi staff-ul lor tehnic au acceptat să renunţe la salarii pe durata pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

26.03.2020 - 10:43

Union Berlin, promovată în premieră în Bundesliga în acest sezon, se confruntă deja cu probleme financiare, iar oficialii şi angajaţii clubului au acceptat la rândul lor micşorarea salariilor.

Liga germană de fotbal (DFL) a confirmat marţi că primele două ligi sunt suspendate cel puţin până la 30 aprilie.

''Acestea sunt circumstanţe extraordinare cărora trebuie să le facem faţă. Obiectivul clubului nostru este fotbalul. Dacă acesta încetează să existe, atunci este afectat miezul existenţei noastre. Conducerea, angajaţii noştri, echipa şi staff-ul tehnic au muncit din greu în ultimele luni pentru a asigura succesul în Bundesliga. Acum renunţă la mulţi bani pentru a trece împreună prin această criză. În numele întregii conduceri a clubului, aş dori să le mulţumesc pentru sprijinul acordat'', a declarat preşedintele Dirk Zingler, fără a preciza însă perioada pentru care jucătorii au renunţat la salarii.

Cu şase zile mai devreme, jucătorii Borussiei Moenchengladbach au acceptat de asemenea să renunţe la salarii, pentru a ajuta clubul, în timp ce fotbaliştii de la Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au consimţit o reducere parţială a salariilor.

Union Berlin ocupă locul 11 în Bundesliga, cu 30 puncte din 25 de meciuri.

Până miercuri, Germania a raportat 37.323 persoane infectate cu virusul Covid-19 şi 206 decese.

Comentarii