26.9 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăSportFotbalJucătorii lui Man United, inclusiv Cristiano Ronaldo, criticați de Erik ten Hag

Jucătorii lui Man United, inclusiv Cristiano Ronaldo, criticați de Erik ten Hag

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, spune că a fost „inacceptabil” faptul că mai mulți jucători, printre care și Cristiano Ronaldo, au părăsit mai devreme amicalul de duminică de pe Old Trafford cu Rayo Vallecano.

Ronaldo, aflat la primul său meci din pre-sezon, a fost înlocuit la pauză, scrie BBC.

El a fost fotografiat plecând împreună cu Diogo Dalot, care a stat în loja directorilor cu mai mulți jucători, toți au plecat cu 10 minute înainte de final.

„Suntem o echipă și asta înseamnă că rămâi până la final. Acest lucru este inacceptabil, pentru toți cei implicați”, a declarat acesta.

United a remizat 1-1, Ronaldo nereușind să marcheze.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani, care a revenit la United în sezonul trecut, după ce a evoluat la Real Madrid și Juventus, dorește să plece de la club pentru a-și urma dorința de a concura în Liga Campionilor.

Și i s-a permis să rateze turneul de pre-sezon al lui United în Thailanda și Australia din motive personale.

Ten Hag a declarat anterior că Ronaldo „nu este de vânzare” și că rămâne „la echipă”.

Noile achiziții Christian Eriksen și Lisandro Martinez au evoluat timp de o oră împotriva lui Rayo, într-un meci pregătit de Ten Hag pentru jucătorii care nu au fost implicați pe larg în înfrângerea de sâmbătă cu 1-0 în fața lui Atletico Madrid la Oslo.

United începe sezonul 2022-23 din Premier League, duminică, 7 august, într-un meci cu Brighton.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce se întâmplă dacă nu îți repari la timp sistemul de evacuare al automobilului

Sistemul de evacuare al unei mașini servește la eliminarea în exterior a gazelor rezultate în urma arderii combustibililor. Dacă, în timpul mersului, mașina devine...

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

Se lărgește prăpastia dintre bogați și săraci în școala românească

Mulți ani s-a vorbit în spațiul public despre cele două Românii din școli: fandoseala odraslelor politicienilor sau oamenilor de afaceri cu background suspect și...
Ultima oră
Pe aceeași temă