Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

International Autotest Challenge 2018

International Autotest Challenge 2018

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 08.06.2018 - 20:41

Aflat la cea de-a opta ediție și pentru prima dată în Râmnicu Vâlcea,  GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român, vă invită la cel mai pasionant campionat de îndemânare auto, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE – CUPA SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA!

 

Pe parcursul a două zile, 16 și 17 iunie,  pasionații de automobilism, iubitorii de senzații tari și adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special pregătite pentru concursuri auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într- un ritm nebun, cu derapaje spectaculoase și viteze amețitoare.

 

Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contracronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii peste 8 ani și șoferițele - care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

 

1. Grupa Debutanți (D)

Clasa D1 - debutanți clasa 1 - cu puterea până la 100 CP

Clasa D2 - debutanți clasa 2 - cu puterea între 100 și 150 CP

2. Grupa Juniori (J)

J – grupă rezervată piloților juniori, participanți numai pe automobile care în fabricație de serie nu depăsesc 125 CP

Clasa J1 - juniori, cu vârsta între 8 și 14 ani

Clasa J2 - juniori, cu vârsta între 14 și 18 ani

3. Grupa Avansați (A)

Clasa A1 - avansați clasa 1 - automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc Clasa A2 - avansați clasa 2 - automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc Clasa A3 - avansați clasa 3 - automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc Clasa A4 - avansați clasa 4 - automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

4. Grupa Femina (F)

F – grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin, separat de grupele în care s-au înscris, se va întocmi un clasament al concurentelor de sex feminin

5. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.), indiferent

de clasa de cilindree sau putere.

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

 

Programul Concursului:

- sâmbătă, 16 iunie, 14:00 - 20:00, antrenamente libere

- duminică, 27 iunie,10:30, antrenamente cronometrate

12:00, manșele I și II de concurs

16:00, festivitatea de premiere

 

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun realizat într-una dintre cele două manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

 

Câștigătorii vor  fi  răsplătiți cu  diplome, cupe,  premii  de  la,  Tegee  International, Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone - Vianor. Partenerii noștri de la Centrul medical NICOMED din București ne vor asigura asistenta medicala de specialitate.

Scopul  evenimentului  este  atragerea  pasionaților  de  automobilism,  a  posesorilor  de  automobile  de  serie  sau  de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

 

Pe 16 și 17 iunie, ne vedem la SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA,   Str. Ferdinand 38A,   240156, Râmnicu Vâlcea, Romania.

Comentarii

loading...