18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportÎntâlnire Băsescu-Boc-Udrea la Golden Blitz. Ce spune Blaga

Întâlnire Băsescu-Boc-Udrea la Golden Blitz. Ce spune Blaga

UPDATE. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că nu a fost ”deloc deranjat” de întâlnirea Băsescu-Boc-Udrea de la Golden Blitz.

“Eu n-am văzut poza. Dacă la oameni le este foame, merg la masă, ceea ce pe mine nu mă derajează absolut deloc. Dacă unii dintre ei vor să arate pozele pe Faccebok ca să aveţi ce comenta, problema este rezolvată!”, a precizat Vasile Blaga.

El a făcut aceste precizări după ce a participat la reuniunea organizaţiei PDL Sector 2 în care Anca Boagiu a fost realeasă în funcţia de preşedinte al filialei, eveniment la care, deşi fusese invitat, Emil Boc nu a mai venit, informează Mediafax.

Întrebat dacă există o legătură între faptul că Boc n-a mai ajuns la evenimentul PDL Sector 2 şi întâlnirea acestuia cu Elena Udrea şi Traian Băsescu, Vasile Blaga a răspuns: “Trebuie să-l întrebaţi pe domnul Boc. Ştiu un lucru clar: domnul Boc a fost un om care în permanenţă a ţinut la unitatea partidului. În rest, nu vreau să comentez, dacă la oameni le este foame, mai şi mănâncă”.

_ _ _ _ _

Preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc şi deputatul PDL Elena Udrea s-au întâlnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din Bucureşti, din apropierea Palatului Cotroceni.

Întâlnirea Băsescu-Boc-Udrea a avut loc în contextul competiţiei interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie şi al discuţiilor din partidele de dreapta privind desemnarea unui candidat unic pentru prezidenţialele din 2014, transmite Mediafax citând surse politice.

Preşedintele Traian Băsescu aprecia, recent, că la prezidenţiale PSD va avea propriul candidat, probabil pe Victor Ponta, opinând că “pe unul ca Ponta riscă să îl bată unul ca Boc”, el arătând totodată că fostul premier PDL are mai multe şanse decât Mihai Răzvan Ungureanu într-o astfel de competiţie.

În privinţa lui Emil Boc, preşedintele a spus că acesta are mai multe şanse decât Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale, pentru că a trecut ţara prin criză, când a fost prim-ministru, iar toate acţiunile din mandatul său trebuie explicate, pentru că “poporul nu mai poate fi păcălit la nesfârşit”.

De asemenea, Udrea declara, recent, că, în opinia sa, candidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al României “nu poate ajunge la Cotroceni fără a fi girat de Traian Băsescu”, ea apreciind că cel mai bine îndeplineşte criteriile pentru această candidatură Emil Boc.

De asemenea, Udrea declara că nu se înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, arâtând că dacă ea “ar fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat”.

Pe de altă parte, Emil Boc anunţa, recent, că nu se va înscrie în cursa internă din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidenţiale şi a spus că soluţia pentru ca formaţiunile de dreapta să câştige alegerile în 2014 este să aibă un singur candidat.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă