-0.1 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSportInotDavid Popovici, încă două medalii la Campionatele Naţionale de înot în bazin...

David Popovici, încă două medalii la Campionatele Naţionale de înot în bazin scurt

David Popovici a mai cucerit încă două medalii la Campionatele Naţionale în bazin scurt, care se desfășoară în aceste zile la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni.

Popovici a câştigat aurul în proba de ştafetă combinată 4×50 m mixt, alături de Aissia Claudia Prisecariu, Alecsia Maria Tenciu şi Dragoş Ghile, cu timpul de 1 min 46 sec 14/100.

La 100 m mixt, Popovici s-a clasat al treilea, cu timpul de 54 sec 58/100, devansat de Patrick Sebastian Dinu (CSM Constanţa), 54 sec 17/100, şi de Mihai Gergely (CSM Constanţa), 54 sec 41/100.

David Popovici a mai obţinut la aceste Naţionale două titluri, la 100 m liber şi 200 m liber, precum şi o medalie de bronz în proba de ştafetă 4×50 metri liber.

Popovici va mai lua startul la Naţionale în proba de 50 m liber.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Curtea de Apel Paris a refuzat predarea lui Paul al României invocând motive de procedură

Curtea de Apel din Paris a refuzat, miercuri, predarea lui Paul al României, autointitulat prinț, pe motive de procedură, respectiv că unul dintre judecători...

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

Majoritatea britanicilor vor reintegrarea pe piața unică a UE

Majoritatea britanicilor susțin reintegrarea pe piața unică a Uniunii Europene(UE), chiar dacă asta ar însemna restabilirea liberei circulații a lucrătorilor din blocul european, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă