12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportÎnotDavid Popovici, încă două medalii la Campionatele Naţionale de înot în bazin...

David Popovici, încă două medalii la Campionatele Naţionale de înot în bazin scurt

David Popovici a mai cucerit încă două medalii la Campionatele Naţionale în bazin scurt, care se desfășoară în aceste zile la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni.

Popovici a câştigat aurul în proba de ştafetă combinată 4×50 m mixt, alături de Aissia Claudia Prisecariu, Alecsia Maria Tenciu şi Dragoş Ghile, cu timpul de 1 min 46 sec 14/100.

La 100 m mixt, Popovici s-a clasat al treilea, cu timpul de 54 sec 58/100, devansat de Patrick Sebastian Dinu (CSM Constanţa), 54 sec 17/100, şi de Mihai Gergely (CSM Constanţa), 54 sec 41/100.

David Popovici a mai obţinut la aceste Naţionale două titluri, la 100 m liber şi 200 m liber, precum şi o medalie de bronz în proba de ştafetă 4×50 metri liber.

Popovici va mai lua startul la Naţionale în proba de 50 m liber.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă