12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportIliescu este împotriva registrului electronic al PSD pentru că s-ar crea "birocraţie"...

Iliescu este împotriva registrului electronic al PSD pentru că s-ar crea “birocraţie” în partid

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a spus liderilor social-democraţi că este împotriva constituirii unei baze de date electronice cu membrii de partid deoarece s-ar institui “birocraţia” în PSD, recomandându-le pesediştilor să folosească suportul de hârtie, potrivit Newsin.

Potrivit unor lideri PSD poziţia lui Iliescu a survenit în momentul în care se discuta despre introducerea în statut a unei prevederi privind baza de date electronică a membrilor de partid, a militanţilor şi simpatizanţilor. “Atunci când am vrut să facem prin statut baza de date cu toţi membrii şi militanţii ne-a zis că nu se poate, că s-ar face birocraţie în partid şi că putem să-i trecem în registre de hârtie. Păi ca să-i mobilizezi la o acţiune trebuie să răsfoieşti la pagini de-ţi vine rău…”, a povestit amuzat un lider PSD. “I-m spus că acum suntem în 2010 şi trebuie să câştigăm alegerile”, a mai spus un alt lider social-democrat.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă