Honved – Craiova 0-0. "Leii" din Bănie, aproape să muște din maghiari

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida tur cu Honved, scor 0-0, în turul al doilea preliminar al Europa League. Craiovenii au ratat victoria în ultimul minut al prelungirilor, prin Kelic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.07.2019 - 22:30

Universitatea a obţinut un rezultat dătător de speranţe, după un meci în care niciuna dintre echipe nu a riscat prea mult.

Echipa din Bănie a avut prima ocazie, în min. 3, când Bărbuţ a şutat în plasa laterală.

În min. 17 a avut loc o ciocnire între Lovric şi Acka, în careul echipei craiovene, ambii jucători alegându-se cu râni la cap.

Honved a fost periculoasă în min. 26, dar Mateiu a blocat providenţial şutul lui Batik, pentru ca un minut mai târziu Pigliacelli să respingă lovitura de cap a lui Ngog, fază la care Bancu s-a ales cu capul spart.

Universitatea, care a avut o posesie net superioară în acest meci, a început bine partea secundă şi Vătăjelu a ratat de două ori: mai întâi a luftat în 6 metri, la centrarea lui Roman (51), iar apoi şutul său de la 18 metri a trecut pe lângă (58).

Bărbuţ a ratat şi el o ocazie mare (72), şutând slab în braţele portarului, la centrarea lui Roman.

Honved a riscat chiar mai puţin decât Universitatea şi a avut o singură situaţie notabilă în repriza a doua, prin Gazdag (80) al cărui şut a trecut prin faţa porţii.

Craiovenii puteau da lovitura în final, dar Kelic (90+3) a reluat peste poartă din 5 metri.

Manşa secundă va avea loc pe 1 august, la Craiova.

Comentarii