Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Heung-min Son și-a încheiat stagiul militar și se va întoarce la Tottenham

Starul fotbalului sud-coreean Heung-min Son şi-a încheiat cu succes stagiul militar de trei săptămâni într-o bază de pregătire din sudul peninsulei, fiind desemnat unul dintre cei mai buni cinci soldaţi din unitate, a anunţat corpul de puşcaşi marini.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2020 - 10:20

Corpul de puşcaşi marini a publicat pe Facebook fotografii cu atacantul echipei engleze Tottenham, foarte popular în ţara sa, în timp ce executa un salut şi lua poziţie de tragere cu o armă M-16.

În Coreea de Sud, fiecare bărbat apt din punct de vedere fizic este obligat să satisfacă aproape doi ani de serviciu militar.

Concentrările furnizează astfel grosul trupelor sud-coreene, al căror efectiv se ridică la 600.000 de oameni şi care trebuie să facă faţă unei armate nord-coreene de 1,3 milioane de militari.

Son a fost scutit de serviciul militar obligatoriu timp de aproape doi ani, graţie medaliei de aur cucerite cu echipa naţională a Coreei de Sud la Jocurile Asiatice din 2018 din Indonezia.

Acest titlu îi permite să-şi îndeplinească obligaţiile militare prin intermediul a trei săptămâni de pregătire de bază şi aproximativ 500 de ore de muncă în interes general.

El a fost integrat pe 20 aprilie în batalionul 91 al corpului de puşcaşi marini, staţionat în Insula Jeju, iar participarea sa la acest stagiu de formare a fost posibilă întrucât campionatul Angliei a fost suspendat la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Comentarii