25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportHandbalNicușor Dan pompează 2,4 milioane de euro pe an în salariile handbalistelor

Nicușor Dan pompează 2,4 milioane de euro pe an în salariile handbalistelor

Primarul general, Nicușor Dan, pompează 2,4 milioane de euro pe an în salariile handbalistelor de la clubul CSM București, dezvăluie un articol al jurnaliștilor de la Puterea.

„Edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, cere bani de la Guvern pentru căldura bucureștenilor, dar, în schimb, pompează vreo 200.000 de euro pe lună în salariile handbalistelor de la CSM București”, precizează sursa citată.

CSM București a devenit foarte atractiv, în ultimele ani, pentru jucătoarele din afara României. Aceasta, întrucât la CSM București „se plătesc cele mai mari salarii din handbalul mondial din banii publici, adică ai bucureștenilor”. An de an, vin la CSM câteva jucătoare străine, acestea fiind foarte bine remunerate. „Anual, pe banii bucureștenilor sunt pregătite handbaliste străine, care, ulterior, umilesc, echipa națională a României”.

Citește mai mult pe puterea.ro

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă