16 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportHandbalFranța își pierde liderul. Nikola Karabatic și-a anunțat retragerea

Franța își pierde liderul. Nikola Karabatic și-a anunțat retragerea

Superstarul handbalului mondial, francezul Nikola Karabatic, legitimat la formația PSG, a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon competițional.

„Acest sezon va fi ultimul pentru mine. Încep al 22-lea şi ultimul meu an profesionist, sub culorile lui Paris Saint-Germain”, a scris triplul campion olimpic, în vârstă de 39 de ani, într-o scrisoare difuzată pe site-ul clubului.

Karabatic este handbalistul cel mai medaliat în istoria Jocurilor Olimpice, alături de conaţionalii Luc Abalo şi Michael Guigou, toți având câte trei titluri olimpice (2008, 2012, 2021) şi o medalie de argint la Rio (2016).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă