15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportHandbalDinamo, în sferturile de finală ale EHF European League

Dinamo, în sferturile de finală ale EHF European League

Dinamo s-a calificat în sferturile ale EHF European League, după ce a învins în deplasare echipa daneză Bjerringbro-Silkeborg, cu scorul de 27-24, în manşa secundă a play-off-ului.

După ce în meciul tur campioana României câştigase pe teren propriu cu scorul de 37-34, elevii lui Xavi Pascual au făcut o primă repriză de excepţie la Silkeborg, intrând la pauză cu un avans de opt goluri, 16-8, după ce ecartul maxim a fost de zece goluri (13-3, 14-4).

Danezii au reuşit să se apropie în partea secundă la două goluri, 21-23, 22-24, 23-25, dar calificarea nu a fost pusă sub semnul întrebării, Dinamo câştigând cu 27-24.

În sferturi, Dinamo va înfrunta o altă formaţie daneză, pe Skjern Handbold, pe 23 aprilie la Bucureşti şi pe 30 aprilie în deplasare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă