10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportHandbalCSM Bucureşti, învinsă de Odense, în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor....

CSM Bucureşti, învinsă de Odense, în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au ratat calificarea directă în sferturi

Formația de handbal feminin CSM Bucureşti a ratat calificarea directă în sferturile Ligii Campionilor după ce a fost învinsă în ultimul meci din grupe de formaţia daneză Odense Handbold, cu scorul de 29-25, duminică, în deplasare.

Meciul a fost echilibrat în primele sale zece minute, CSMB chiar a condus cu 3-1 şi 4-2, dar apoi gazdele au preluat controlul şi la pauză aveau un avans de cinci goluri, 16-11. Odense a dominat jocul şi în repriza secundă, iar „tigroaicele” s-au apropiat cel mai mult la două goluri, 18-20 şi 19-21, danezele câştigând în cele din urmă cu 29-25.

În alte meciuri, sâmbătă, SG BBM Bietigheim a învins-o pe Buducnost BEMAX Podgorica cu 34-16, iar Gyori Audi ETO KC a remizat cu Brest Bretagne Handball, 32-32. Duminică are loc şi meciul IK Savehof – DVSC Schaeffler.

Pentru a se califica direct în sferturi, CSM Bucureşti avea nevoie de o victorie în Danemarca. În acest context, formația bucureșteană va evolua în play-off.

Clasament final

1. Gyori Audi ETO KC 23 puncte
2. Odense Handbold 21
3. Brest Bretagne Handball 17
4. CSM Bucureşti 17
5. SG BBM Bietigheim 14
6. DVSC Schaeffler 13 (13 jocuri)
7. Buducnost 5
8. IK Savehof 0 (13)

Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar formaţiile clasate pe locurile 3-6 joacă un play-off pentru calificarea în sferturi.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă