23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportGuvernul italian nu mai vrea olimpiadă de iarnă în 2026

Guvernul italian nu mai vrea olimpiadă de iarnă în 2026

”Propunerea nu va mai avea sprijinul guvernului, practic este un subiect încheiat. Au existat dubii şi suspiciuni”, a spus ministrul Sporturilor, Giancarlo Giorgetti.

Decizia Executivului face aproape imposibil demersul Comitetului olimpic italian (CONI) de a-şi mai continua planul în acest sens, deşi presa italiană a relatat că se încearcă o reformare a acestuia.

Comitetul Olimpic Italian (CONI) votase luna trecută să înainteze o candidatură comună formată din Milano, Torino şi Cortina d’Ampezzo pentru Jocurile din 2026.

După ce oraşele Sapporo (Japonia), Sion (Elveţia) şi Graz (Austria) au decis să renunţe la candidaturi, în cursă au mai rămas practic Calgary (Canada), Stockholm (Suedia) şi Erzurum (Turcia).

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă