7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFotbalGuardiola spune că ar pleca de la Manchester City dacă șefii clubului l-ar minți 

Guardiola spune că ar pleca de la Manchester City dacă șefii clubului l-ar minți 

Pep Guardiola spune  ar demisiona de la Manchester City dacă ar simți  șefii clubului îl mintSpaniolul și-a susținutîntotdeauna șefii în mod public și și-a pus încrederea în eichiar și atunci când clubul a primit din partea UEFA o interdicție de doi ani din competițiile europene pentrupresupuse încălcări ale fair-play-ului financiarsuspendarecare a fost în cele din urmă anulată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (Cas)notează The Guardian.

“De ce am apărat clubul și oamenii? Pentru că lucrez cu ei”, a spus Guardiola. “Când sunt acuzați de ceva, îi întreb: ‘Povestește-mi despre asta’. Ei explică și eu îi cred. Le-am spus: ‘Dacă mă mințiți, a doua zi nu mai sunt aici’. Voi pleca imediat.”

“S-a întâmplat o situație asemănătoare în 2012-2013, eram încă la Barcelona, majoritatea celor care conduc nu mai sunt aici acum, dar bineînțeles că nu mi-ar plăcea să se repete. Ceea ce îmi place este să reprezint un club care face lucrurile corect și bine. Nu este vorba de a câștiga Liga Campionilor și Premier League, vrem să facem bine pentru oamenii și fanii noștri.”

City caută să se ridice după dramatica ieșire europeană de la mijlocul săptămânii împotriva lui Real Madrid în meciul cu Newcastle. City a fost criticată pentru că nu a reușit să câștige Liga Campionilor în timpul domniei lui Guardiola, un record care amenință să eclipseze realizările interne ale clubului în acest timp.

“Premier League este munca de zi cu zi, tatăl și mama care se trezesc în fiecare dimineață pentru a merge la muncă, pentru a aduce mâncare acasă, zi după zi, după zi după zi. Asta este Premier League și îmi place foarte mult,” a conchis Guardiola.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Se schimbă legea creditelor. Dobânzile nu pot fi mai mult decât dublul sumei împrumutate

Legea care plafonează dobânzile practicate de instituțiile financiare nonbancare și limitează creanțele pe care le solicită recuperatorii a fost votată azi în plenul Camerei...

VIDEO. Fermierii britanici protestează față de normele și acordurile comerciale post-Brexit

Londra a negociat "cele mai proaste acorduri comerciale din lume" după ieșirea Marii Britanii din UE, susține fondatorul organizației Save British Farming, potrivit Euronews. Fermierii...

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis, marţi, protocolul de constituire a alianţei electorale PSD - PNL. Decizia a fost publicată pe site-ul BEC. „Ca urmare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă