9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportGuardiola a confirmat! Mikel Arteta, aproape de preluarea lui Arsenal

Guardiola a confirmat! Mikel Arteta, aproape de preluarea lui Arsenal

”Da, ştiu că Arteta discută cu Arsenal. Nu ştiu care va fi decizia, Arteta ştie foarte bine ce are de făcut, este adult, m-a informat în legătură cu asta, a fost foarte onest cu mine. Este un antrenor foarte bun, are o etică a muncii”, a spus Guardiola.

La începutul acestei luni, Guardiola afirma că Arteta, nu a fost contactat de niciun alt club şi că acesta ar putea deveni în viitor înlocuitorul său pe banca tehnică a ”cetăţenilor”.

Presa britanică a speculat încă de atunci că Arteta (37 ani) ar fi dorit ca antrenor principal de Arsenal, care l-a concediat pe Unai Emery, sau de Everton, altă fostă echipă a sa, care s-a despărţit de tehnicianul Marco Silva.

”Nu sunt genul de om care să spună celor din staff-ul tehnic ce ar trebui să facă în viitor. Suntem oameni, toţi avem vise şi dorinţe. Eu aş vrea ca Arteta să rămână aici, la City, şi sezonul acesta şi celălalt, cât mai mult timp posibil, dar Mikel are viaţa sa, niciodată nu o să mă apuc eu să-i spun ce ar trebui să facă”, declara atunci Guardiola.

Manchester City, campioana en titre a Angliei, se află pe locul 3 în Premier League, în timp ce Arsenal este pe locul 10.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă