22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportGrosaru: Am votat împotriva arestării lui Stan

Grosaru: Am votat împotriva arestării lui Stan

Deputatul minorităţilor naţionale Mircea Grosaru a declarat, luni, că la şedinţa Comisiei Juridice a votat împotriva încuviinţării arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, deoarece consideră că acesta este nevinovat şi că trebuia să i se dea şansa să candideze, potrivit Mediafax.

“La fel ca în cazul Trăşculescu, am votat împotrivă, pentru că nu cred că era necesară arestarea preventivă a domnului Stan. Eu îl cunosc pe domnul Stan şi din mandatele anterioare şi nu a dat dovada că arestarea lui preventivă ar fi o soluţie în legătură cu cele întâmplate. În acelaşi timp, nu sunt convins, şi probabil că dumnealui o va dovedi în justiţie, că este vinovat de ceea ce s-a întâmplat”, a precizat Grosaru.

El a adăugat că a studiat documentele trimise de Ministerul Justiţiei şi că pe el, personal, nu l-au convins că este necesară arestarea preventivă.

“Ion Stan este şi candidat şi, la fel ca în cazul lui Alin Trăşculescu, consider că ar fi trebuit să i se dea şansa să candideze. O asemenea imagine făcută în timpul campaniei, eu cred că nu este în regulă.(…) Şi nu s-a judecat acest caz cu aceleaşi unităţi de măsură aceleaşi fapte şi nu am putut să încuviinţez arestarea preventivă”, a mai explicat Grosaru.

Comisa Juridică a Camerei a avizat pozitiv, cu nouă voturi “pentru” şi un vot “împotrivă”, cererea justiţiei privind arestarea preventivă a deputatului Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă.

Citeşte şi  Iordache: Biroul Permanent al Camerei va fi convocat marţi pentru cazul Stan

Cele mai citite

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

PSD și PNL negociază din nou data alegerilor prezidențiale

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a ajuns la Palatul Victoria, pentru o nouă rundă de negocieri cu liderul Partidului Social Democrat (PSD),...
Ultima oră
Pe aceeași temă