12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportGheorghe Ştefan: Am fost şi voi rămâne alături de Traian Băsescu

Gheorghe Ştefan: Am fost şi voi rămâne alături de Traian Băsescu

Gheorghe Ştefan s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, anunţul său fiind făcut la Piatra Neamţ, la o conferinţă de presă la care a participat şi Elena Udrea. Ştefan a declarat că mereu a fost alături de Traian Băsescu şi aşa va rămâne în continuare, conform Agerpres.

“Întotdeauna am fost alături de Traian Băsescu şi voi rămâne alături de el”, a declarat, sâmbătă, Gheorghe Ştefan, o dată cu înscrierea sa în Fundaţia Mişcarea Populară.

Primarul de Piatra Neamţ a adăugat că decizia sa era previzibilă. ‘Mă alătur unui proiect conceput şi gândit cu Traian Băsescu iar parteneriatul cu el este cel mai bun pentru toţi românii. Traian Băsescu este omul care a reuşit să salveze România din criza economică, aşa cum spunea, a dus nava la chei într-o furtună. Dacă Traian Băsescu nu gândea acele măsuri, nu ieşeam din criză. Părerea mea e că, în momentul de faţă, Mişcarea Populară este o fundaţie pentru români, o fundaţie care gândeşte şi concepe o nouă strategie. Este o strategie gândită de Traian Băsescu pentru modernizarea României. Vrem să apărăm statul de drept şi justiţia, vrem să găsim măsuri reale pentru economia României şi în final să avem o creştere a nivelului de trai. Întotdeauna am fost alături de Traian Băsescu, de Elena Udrea, cu care am un parteneriat de peste 10 ani. Rămânem împreună. Trebuie să ai o echipă în care să crezi, să gândeşti la fel şi să găseşti soluţii pentru România’, a declarat primarul Gheorghe Ştefan.

Prezentă la conferinţa de presă, deputatul Elena Udrea a salutat intrarea în Fundaţia Mişcarea Populară ‘a unuia dintre primarii cu performanţă din România’. ‘Gheorghe Ştefan are un parteneriat cu preşedintele Traian Băsescu încă de pe vremea când candida la primăria Piatra Neamţ (2004 — n.r.). Pasul pe care îl face astăzi este unul firesc. Se ştia că va veni momentul când se va alătura acestui demers, care are şi o componentă politică, respectiv Partidul Mişcarea Populară. Toţi cei care nu pot face parte din partid, dar care vor să se alăture parteneriatului cu Traian Băsescu, îşi găsesc locul în fundaţie’, a declarat Elena Udrea.

La conferinţa de presă organizată la sediul fundaţiei a fost prezentă conducerea centrală a Partidului şi Fundaţiei Mişcarea Populară: Eugen Tomac, Elena Udrea, Gabriel Berca, Valerian Vreme, Daniel Funeriu şi Mihaela Stoica. La finalul conferinţei, Elena Udrea a oferit flori, pe stradă, doamnelor şi domnişoarelor, de 8 Martie.

Este de aşteptat ca zilele viitoare şi alţi primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali ai PDL Neamţ să se alăture Fundaţiei Mişcarea Populară.

Gheorghe Ştefan este la al treilea mandat de primar al municipiului Piatra Neamţ.

În urmă cu două săptămâni şi primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

De asemenea, preşedintele PDL Piatra Neamţ, dar şi alţi membri au trecut în Partidul Mişcarea Populară.

Cele mai citite

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă