36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportGabriela Firea: Am depus o plângere împotriva unui site care "proferează numai...

Gabriela Firea: Am depus o plângere împotriva unui site care „proferează numai neadevăruri”. Sunt urmărită pas cu pas, de dimineața până seara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a susținut, la postul de televiziune Antena 3, că este "urmărită, în permanență, pas cu pas" de oameni care ar fi fost plătiți de patronii firmelor cărora le-a reziliat contractele cu Primăria Municipiului București. 

"Sunt urmărită pas cu pas, fotografiată, mă urmăresc de dimineața până seara. Cei care comandă filajul primarului general au resurse financiare să ne urmărească și când mergem în concediu și în week-end. S-a ajuns prea departe", a spus Firea. 

Edilul Bucureștiului a adăugat că "nu este paranoică", iar această campanie de discreditare a imaginii sale urmărește plecarea ei de la Primăria generală pentru ca în locul său să vină "altcineva mai convenabil".

De asemenea, Firea a mai precizat că, marți, a depus o plângere la poliție împotriva unui site care "proferează numai neadevaruri" din momentul în care a câștigat alegerile pentru primarie. 

Gabriela Firea a fost invitată să comenteze un material, care nici măcar nu a fost publicat, respectiv o anchetă pe care moderatoarea Antena 3 susține că urmează să fie publicată de RISE Project, potrivit Hotnews.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă