10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalTineretul continuă campania de calificare la EURO 2025! Lotul României U21 pentru...

Tineretul continuă campania de calificare la EURO 2025! Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia

Selecționerul Daniel Pancu a anunțat lista jucătorilor convocați pentru partida pe care echipa națională de tineret a României o va disputa în preliminariile Campionatului European Under 21 din 2025.

Selecționta U21 a României va relua în martie campania de calificare la EURO U21 din 2025, cu meciul retur împotriva Armeniei, ce se va disputa în deplasare, pe Armavir Stadium. Partida va avea loc pe Armavir Stadium, marți, 26 martie.

Pentru acest meci, selecționerul Daniel Pancu a convocat 23 de tricolori:

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Otto Hindrich (CFR Cluj), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Darius Oroian (Sepsi OSK), David Maftei (CSA Steaua), Cristian Ignat (Mioveni), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (CFR Cluj), Ștefan Ștefanovici (Politehnica Iași), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Andrei Pandele (FCSB), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Cristian Mihai (UTA Arad), Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (Politehnica Iași), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Ianis Stoica (Hermannstadt);

ATACANȚI: Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

România U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. Tricolorii sunt pe locul doi în grupă, la un punct distanță de liderul Elveția, și mai au de disputat cinci meciuri în acest an.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă