Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Suporterii echipei naţionale a României au ales sloganul pentru EURO 2016

Federaţia Română de Fotbal a anunţat luni că sloganul oficial al echipei naţionale la EURO 2016 din Franţa este ”O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2016 - 21:32

Federaţia Română de Fotbal a anunţat luni că sloganul oficial al echipei naţionale la EURO 2016 din Franţa este ”O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”.

Sloganul a fost ales în urma unui sondaj care au participat suporterii naţionalei României.

Fanii tricolorilor au putut să voteze până pe 1 Mai, pe site-ul oficial al Campionatului European, mesajul care va fi inscripţionat pe autocarul echipei. Până la începutul lunii martie, suporterii au putut înscrie propriul slogan. Apoi, cele mai inspirate trei propuneri au primit voturile susţinătorilor.

UEFA a anunţat luni varianta câştigătoare pentru EURO 2016: ”O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Celelalte două sloganuri înscrise în competiţie au fost:

- Pasiunile redau emoţii, emoţiile nasc victorii. Uniţi pentru România!

- În piept acelaşi ritm, în vene acelaşi sânge, în minte acelaşi gând! România!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...