12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalȘumudică, salvat de Drăguș. Antrenorul român a reușit prima victorie cu Gaziantep

Șumudică, salvat de Drăguș. Antrenorul român a reușit prima victorie cu Gaziantep

Gaziantep, cu Marius Șumudică pe banca tehnică, s-a impus cu scorul de 2-0 în confruntarea cu Istanbulspor, în etapa a șasea a SuperLigii Turciei.

A fost prima victorie după revenirea antrenorului de 52 de ani la gruparea pe care a mai pregătit-o între anii 2019 și 2021. Primul gol a fost înscris cu o lovitură de cap de Denis Drăguș, iar rezultatul final a fost stabilit la ultima fază, pe contraatac, de Albian Ajeti.

La Gaziantep au jucat din primul minut trei români: Florin Niță, Alex Maxim și Denis Drăguș. După acest succes, echipa lui Șumudică acumulează primele puncte în campionat și urcă pe poziția a 18-a.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă