28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalSpania, în finala Ligii Națiunilor. Ibericii au învins Italia cu scorul de...

Spania, în finala Ligii Națiunilor. Ibericii au învins Italia cu scorul de 2-1

Naţionala Spaniei s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, după ce a învins Italia cu scorul de 2-1, joi seara, la Enschede, în a doua semifinală a competiţiei.

Partida a fost o reeditare a semifinalei ediţiei din 2021, în care Spania s-a impus cu acelaşi scor, pierzând ulterior finala.

Ibericii au deschis scorul rapid, prin Yeremi Pino (3), care a profitat de o greşeală a lui Bonucci. Italienii au egalat la scurt timp, prin Ciro Immobile (11), din penalty, după un henţ comis de Robin Le Normand.

Rezerva Joselu a adus victoria echipei Spaniei, în minutul 88, cu o doză de şansă, mingea venind la atacantul lui Espanyol după un carambol Acerbi-Toloi la şutul lui Rodri. Joselu, care intrase în minutul 84, are trei goluri la naţională în trei selecţii.

Italia, campioana europeană en titre, a evoluat într-un tricou special, pentru a sărbători 125 de ani de existenţă a Federaţiei italiene de fotbal.

Duminică, la Rotterdam, în finală, Spania va înfrunta echipa Croaţiei, care a dispus miercuri seara de Olanda cu 4-2, după prelungiri. Olanda şi Italia se vor întâlni în finala mică.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă