15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSemifinalele Cupei României au fost stabilite. Noi reguli în competiție

Semifinalele Cupei României au fost stabilite. Noi reguli în competiție

Au fost stabilite meciurile din semifinalele Cupei României la fotbal.

În urma tragerii la sorți organizate de Federația Română de Fotbal (FRF), la Casa Fotbalului, s-a stabilit că Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va întâlni CS Universitatea Craiova, iar FC Voluntari va da piept cu FC Argeş Pitești.

Partidele din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur.

Astfel, Sepsi și Voluntari vor disputa meciurile din prima manșă a semifinalelor Cupei României pe teren propriu.

Reguli noi în semifinalele Cupei României

Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare, în conformitate cu Legile Jocului.

Meciurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiţiei va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Citește și:

Rezultate UEFA Champions League: Ronaldo, egal la reîntâlnirea marii rivale din Madrid. Benfica și Ajax, festival de goluri. VIDEO

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă