12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalSchimbare de antrenor la FC Voluntari. A plecat Ciobotariu, a venit Marin...

Schimbare de antrenor la FC Voluntari. A plecat Ciobotariu, a venit Marin Dună

FC Voluntari l-a numit antrenor principal pe tehnicianul Marin Dună, după ce anunțase în prealabil despărţirea de Liviu Ciobotariu.

Formația ilfoveană FC Voluntari a anunțat joi despărțirea de antrenorul Liviu Ciubotariu, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

„Mulţumim, Liviu Ciobotariu! După 2 ani frumoşi, drumurile antrenorului Liviu Ciobotariu şi ale echipe noastre se despart. Salvarea de la retrogradare în sezonul 2020/2021, finala Cupei României şi locul 4 în stagiunea 2021/2022, plus barajul pentru Conference League în campionatul recent încheiat sunt doar câteva din performanţele realizate de Mister la cârma formaţiei noastre. Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi, Mister!”, se arată în postarea celor de la FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu a condus FC Voluntari în 91 de partide oficiale, în toate competiţiile, bilanţul său însumând 36 de victorii, 28 de egaluri şi 27 de eşecuri.

Locul lui „Ciobi” pe banca ilfovenilor va fi luat de Marin Dună, fostul jucător de legendă de la FC Național/Progresul.

„Bun venit, Marin Dună! FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu antrenorul principal Marin Dună. Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes la cârma formaţiei noastre!”, au anunţat reprezentanţii FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

Marin Dună s-a născut pe data de 2 august 1967 în Ogrezeni, judeţul Giurgiu. Ca jucător, a făcut pasul în primul eşalon fotbalistic în sezonul 1992/1993 pentru Progresul Bucureşti, echipă pentru care a marcat 80 de goluri, în 12 sezoane. A mai evoluat la nivel de seniori la echipele Steaua Bucureşti, CD Logrones, Astra Ploieşti, Metalul Plopeni şi Internaţional Curtea de Argeş.

Ca antrenor, Marin Dună a pregătit formaţii precum Astra Ploieşti, FC Naţional, Dacia Mioveni, Victoria Brăneşti, Unirea Slobozia, Voinţa Sibiu sau Gaz Metan Mediaş.

În sezonul recent încheiat, FC Voluntari a ocupat poziţia a treia în clasamentul play-out-ului Ligii 1, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti, 34 de puncte, şi la 2 puncte distanţă de liderul FCU Craiova.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă