18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportFotbalRezultate UEFA Champions League, optimi de finală: Câte două goluri în partidele...

Rezultate UEFA Champions League, optimi de finală: Câte două goluri în partidele disputate de Juventus și Chelsea. VIDEO

Rezultatele înregistrate seara precedentă în UEFA Champions League lasă deschisă lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției, înaintea partidelor retur.

Juventus Torino și Villarreal au terminat indecis partida disputată în Spania.

Tânărul atacant sârb Dusan Vlahovici (22 de ani), transferat de Juventus de la Fiorentina, în această iarnă a debutat cu gol pentru piemontezi, în UEFA Champions League.

Vlahovici a deschis scorul în secunda 32 a partidei.

Italienii au intrat cu avantaj la cabine, dar rezultatul final al partidei, 1 – 1, a fost stabilit de Parejo, în minutul 66.

YouTube video

În cealaltă partidă a serii deținătoarea trofeului UEFA Champions League, Chelsea FC, a învins-o pe Lille, cu scorul de 2 – 0.

Au marcat: Havertz ‘8, Pulisic ’63.

Totuși, englezii nu vor avea o misiune ușoară în returul din Franța, mulți dintre fotbaliștii londonezilor neavând posibilitatea de a face deplasarea, din cauza restricțiilor impuse în Hexagon, în contextul pandemiei COVID-19.

Reamintim că începând cu acest sezon al celei mai importante competiții destinate cluburilor din Europa a fost eliminată regula golului marcat în deplasare.

Alte rezultate din optimile de finală ale UEFA Champions League

Astăzi, capul de afiș al optimilor UEFA Champions League este întâlnirea dintre Atletico de Madrid și Manchester United.

Cristiano Ronaldo își înfruntă fosta mare rivală din Spania.

Săptămâna precedentă, PSG s-a impus la limită în fața celor de la Real Madrid, Bayern Munchen a fost ținută în șah de Salzburg, iar Manchester City a “demolat-o” pe Sporting, în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă