21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRemiză în ultimul duel dintre Klopp și Guardiola! Arbitrul le-a refuzat celor...

Remiză în ultimul duel dintre Klopp și Guardiola! Arbitrul le-a refuzat celor de la FC Liverpool un penalty clar în minutul 90+8

FC Liverpool și Manchester City au încheiat la egalitate, scor 1-1, duminică seară, pe Anfield Road, în derby-ul etapei cu numărul 28 din Premier League.

La ultimul duel dintre Jurgen Klopp și Pep Guardiola, Manchester City a început mai bine și a deschis scorul în minutul 23, prin John Stones, din centrarea lui Kevin De Bruyne.

„Cormoranii” au egalat după pauză în minutul 50 dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă de atacantul uruguayan Darwin Nunez și transformată de Alexis Mac Allister.

Chiar dacă Liverpool a dominat mitanul secund și a forțat victoria, norocul sau erorile de arbitraj i-au împiedicat pe elevii lui Klopp să pună mâna pe toate cele trei puncte. Luis Diaz și Jeremy Doku au ratat două șanse uriașe, iar în minutele adiționale (90+8) centralul Michael Oliver le-a refuzat celor de la Liverpool un penalty clar, după ce Mac Allister a fost faultat în careu de Doku.

După acest egal, Arsenal rămâne pe prima poziție în clasament, cu 64 de puncte, la egalitate cu FC Liverpool, care este pe doi, din cauza golaverajului inferior. City este pe trei, la un singur punct diferență.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Anunț făcut de ministrul Educației. Cum își pot echivala unii elevi examenul de bacalaureat

Conform declarației ministrului Educației, Ligia Deca, elevii care au obținut premii individuale la concursurile sau olimpiadele școlare internaționale recunoscute de Ministerul Educației vor putea...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă