11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbalRemiză cu goluri la Botoșani. Petrolul, al doilea meci la rând cu...

Remiză cu goluri la Botoșani. Petrolul, al doilea meci la rând cu penalty ratat

FC Botoșani și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, scor 1-1, luni seara, în penultimul meci al etapei a doua a Ligii 1.

Petrolul a deschis scorul în minutul 15, prin Gheorghe Grozav, dar gazdele au egalat înainte de pauză (minutul 38), prin Mihai Roman II.

În repriza secundă, „găzarii” au fost aproape de golul victoriei în mai multe rânduri. Brazilianul Jair a ratat cu poarta goală (63), apoi Grozav a marcat (90+2), dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Ploieştenii au obţinut în penalty în finalul partidei, dar Grozav a ratat (90+12), şutul său trecând pe lângă poartă. Lovitura de pedeapsă fusese acordată după un fault al lui Victor Dican asupra lui Seniko Doua.

Petrolul a remizat şi în prima etapă, 1-1 cu „U” Cluj, ratând un penalty prin Constantin Budescu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...
Ultima oră
Pe aceeași temă