7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid s-a despărțit de fotbalistul care a costat-o 115 milioane de...

Real Madrid s-a despărțit de fotbalistul care a costat-o 115 milioane de euro

Real Madrid a anunţat despărţirea de fostul internaţional belgian Eden Hazard, jucător pentru care formația spaniolă plătise nu mai puțin de 115 de milioane de euro în urmă cu patru ani.

„Real Madrid şi Eden Hazard au ajuns la un acord pentru încheierea contractului jucătorului, începând cu data de 30 iunie 2023”, a precizat Real într-un comunicat.

Mijlocaşul ofensiv belgian, în vârstă de 32 de ani, a sosit la Real Madrid în iunie 2019, după şapte sezoane petrecute la Chelsea. El nu a reuşit să se impună însă la echipa spaniolă, din cauza accidentărilor şi a problemelor fizice.

Hazard, care a pus capăt carierei sale internaţionale după Cupa Mondială 2022, a marcat doar şapte goluri în 76 de apariţii pentru Real, în toate competiţiile. Contractul său cu clubul din capitala Spaniei urma să expire la 30 iunie 2024.

Belgianul este al patrulea fotbalist de care Real Madrid se desparte în această vară, după spaniolii Marco Asensio şi Mariano Diaz, respectiv francezul Karim Benzema.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă